HER ER ET INTERVIEW EFTER DEN FØRSTE SÆSON SOM TRÆNER

I 1943!

JEG VIL VIDE HVAD DER FINDES INDE I INGENTING?


Det skal med i historien, at både Mark Ingdam og Alex Simonsen var involveret i et par sager, hvor to træner Orla Bregnbak og Arne Petersen, måtte forsvare sig selv med hensyn til at være "maskeret træner", for de to unge fremstormende mennesker i 1942, hvor Alex Simonsen var ansat hos Orla Bregnbak og nogle heste, bl. a. Bess Diamond, var i træning hos Arne Petersen, men blev kørt i løbene af Mark Ingdam, der på det tidspunkt stadigvæk var ansat hos N. J. Koster. Begge sagerne blev dog afgjort uden større dramatik, men der er nok ingen tvivl om, at Mark og Alex har været meget utålmodig med hensyn til at blive selvstændige trænere.

SIDE 2!

SIDE 3!

SIDE 4!


DET FØRSTE CHAMPIONAT!


Her et avis interview med Mark Ingdam, efter han havde vundet sit første championat.


DE FØRSTE ÅR!


Efter de første år som træner begyndte jagten på træner championatet og han var utrolig målbevidst, hvor han hurtigt anlagde et motto om sig selv, der lød; Der er ingen over mig og der er ingen ved siden af mig!

Fra si start som træner var de første tegn på hvad der skulle komme, den hurtige forbedringer han leverede med ældre heste der kom i stalden, hvorimod det tog noget længere tid med unghestene, hvor vi skal frem til 1948, før KOMTESSEN blev en klassisk kandidat for Mark Ingdam!

Her er to interviews med Mark Ingdam efter sæsonerne 1945 og 46!

SIDE 2!

1945 - DENNE HER ER FRA TRAV TIDENDE!

SIDE 2!

SIDE 3!

1945 - DENNE HER ER FRA DET JYDSKE - VORE HESTE !

SIDE 2!

SIDE 3!

HER ER ET INTERVIEW MED MARK INGDAM EFTER SÆSONEN 1946!


SIDE 2!


ET NYT INTERVIEW MED MARK INGDAM FRA 1947!